Bedrijfsgeschiedenis

Uw bedrijf, uw geschiedenis. 


Een twintigjarig jubileum? Een naderende bedrijfsopvolging? Onlangs een overname succesvol afgerond? 


In iedere organisatie ontstaat op een zeker moment de wens om de balans op te maken, om een beeld te krijgen van wat er in al die jaren gezamenlijk is bereikt. 


Een gedegen bedrijfsgeschiedenis brengt de totstandkoming in beeld en vertelt het verhaal van de onderneming. Een oprecht verhaal dat getuigt van zelfinzicht en veerkracht, van passie voor het product en aandacht voor mensen binnen en buiten de organisatie. Deze 'corporate story' legt de overtuigingen, drijfveren en uiteindelijke doelen bloot - in essentie, waar je als bedrijf voor staat en waar je voor gaat.

Maatwerk 

Tijdgenoot maakt een bedrijfsgeschiedenis op maat: variërend van een bondig bedrijfsportret tot een lijvig historisch boekwerk. Door zorgvuldig onderzoek, uitgebreide interviews en analyse van de maatschappelijke en economische context wordt de essentie van het bedrijf vastgelegd. Rondom de chronologie schrijven wij een aansprekend verhaal waarin alle hoogte- en dieptepunten, gedenkwaardige momenten en sleutelpersonen worden uitgelicht. Uw geschiedenis wordt een tastbaar document van blijvende waarde, dat gebruikt kan worden voor uiteenlopende (marketing-) doeleinden. 

Benieuwd naar wat Tijdgenoot voor u kan betekenen?


Neemt u gerust contact op; we horen graag van u.